Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی وقوع ۲ زمین‌لرزه با قدرت ۶٫۳ و ۶٫۱ ریشتر و ۲۴ پس لرزه با قدرت بالای ۳ و ۴ ریشتر در استان‌ هرمزگان تاکنون پنج نفر جان خود را از دست دادند و خسارات نسبتا شدیدی به بخش‌های مختلف این استان وارد کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ در پی وقوع ۲ زمین‌لرزه با قدرت ۶٫۳ و ۶٫۱ریشتر  و ۲۴ پس لرزه با قدرت بالای ۳ و ۴ ریشتر در غرب استان‌ هرمزگان تا کنون پنج نفر جان خود را از دست دادند و خسارات نسبتا شدیدی به بخش‌های مختلف این استان وارد کرده است، تیم‌های امدادی از سپاه تا هلال‌احمر به منطقه اعزام و استاندار و مسئولان استانی نیز از همان لحظات اولیه بعد از وقوع زمین لرزه با شدت بالای ۶ ریشتر خود را به منطقه زلزله زده رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ کس زیر آوار نیست/ توزیع اقلام امدادی آغاز شد

استاندار هرمزگان گفت: با بررسی دقیق صورت گرفته، اکنون دیگر کسی زیر آوار نیست و وارد فاز توزیع اقلام امدادی و اسکان اضطراری شده‌ایم.

کمپ اسکان موقت در بندرعباس دایر شد

با تاکید استاندار هرمزگان علاوه بر استفاده از ظرفیت سالن‌های ورزشی برای اسکان اضطراری مردم زلزله زده، یک کمپ اسکان موقت نیز در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس برپا شد.

همچنین در شهرستان بندرلنگه نیز توسط جمعیت هلال احمر کمپ اسکان موقت مردم زلزله زده دایر شده است.

تمام ادارات دولتی هرمزگان امروز “شنبه” تعطیل شدند

ستاد مدیریت بحران استانداری هرمزگان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد به علت وقوع زلزله‌های پی در پی در استان، تمامی ادارات دولتی و دستگاه‌های اجرایی روز شنبه تعطیل هستند.
دستگاه‌های و نهادهای امدادی، عملیاتی و خدمات رسان همچنان به کار خود ادامه خواهند داد و شامل این تعطیلی نخواهند شد؛ برنامه برگزاری کنکور نیز مطابق برنامه ریزی قبلی برگزار خواهد شد.

دستور وزیر بهداشت برای رسیدگی فوری به آسیب دیدگان زلزله هرمزگان

دقایقی پیش در تماس تلفنی با رییس اورژانس کشور و رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، خواستار رسیدگی فوری و آمادگی مراکز درمانی بیمارستان‌های این استان و بسیج همه امکانات برای پذیرش مصدومان حادثه زلزله شب گذشته هرمزگان شد.

وی در تماس تلفنی با رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تاکید کرد: ارائه سریع خدمات درمانی مطلوب به مصدومان حادثه زلزله انجام گیرد.

وزیر بهداشت همچنین به جعفر میعادفر، رییس اورژانس کشور ماموریت داد تا در محل حادثه حاضر شود.

در این تماس تلفنی همچنین دکتر حسین فرشیدی رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به حضور فعال اورژانس پیش بیمارستانی و کادر تخصصی درمان برای ارائه خدمات به مصدومان، گزارشی از اقدامات انجام شده توسط اورژانس، اقدامات تشخیصی و رسیدگی‌های درمانی به آسیب دیدگان زلزله، به وزیر بهداشت ارائه کرد و از آمادگی کامل بیمارستان‌های هرمزگان برای اقدامات درمانی آنان خبر داد.

وی گفت: تیم‌های واکنش سریع و تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی به منطقه سایه‌خوش و سایر روستاهای اطراف بندرلنگه اعزام شده‌اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این تماس تلفنی با اشاره به آماده باش تمامی نیروهای اورژانس و کادر درمان افزود: تمام بیمارستان‌های استان در آماده‌باش کامل هستند و آمبولانس‌های این دانشگاه به همراه امکانات کامل خدمات اورژانس از بندرعباس به بخش مهران اعزام شده است.

شمار فوتی‌های زلزله در بخش مهران هرمزگان به ۵ نفر رسید

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با اشاره به مصدومیت ۳۹ نفر در زلزله بامداد امروز گفت: امدادرسانی به مصدومان زلزله هرمزگان با تمام امکانات در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهرداد حسن زاده اظهار داشت: بعد از وقوع چندین زمین لرزه مهیب در هرمزگان تمام بیمارستان‌های استان هرمزگان به حالت آماده باش کامل درآمدند.

وی افزود: کادر درمان و تکنیسین‌های بخش‌های مختلف نیز در حالت آماده باش هستند و کار امداد و خدمات درمانی را انجام می‌دهند.

حسن زاده گفت: تاکنون این زلزله ۵ فوتی برجای گذاشته و شمار مصدومان پذیرش شده در بیمارستان‌های بندرخمیر و لنگه به ۳۹ نفر رسیده است.

وی با اشاره به اینکه مصدومان در حال مداوا هستند و خدمات درمانی لازم به آنها ارائه می‌شود گفت: عملیات امدادرسانی در حال انجام است و تیم‌های عملیاتی در مناطق زلزله حاضر هستند.

اعزام کادر درمان مدیریت درمان تامین اجتماعی هرمزگان به مناطق زلزله‌زده

غلامعباس مومنی مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز با اشاره به زلزله ساعتی قبل در غرب استان اظهار کرد : در لحظات اولیه زلزله ۶/۱ ریشتری در غرب استان ، ضمن آماده سازی بیمارستان خلیج فارس جهت پذیرش و ارائه خدمات درمانی به بیماران ناشی از آسیب های زلزله غرب استان هرمزگان ، بلافاصله پس از زلزله اول دو دستگاه آمبولانس به همراه تیم درمان به مناطق زلزله زده اعزام شد.

وی ادامه داد : با هماهنگی مدیریت درمان تامین اجتماعی هرمزگان و همچنین بسیج جامعه پزشکی استان ؛ اعزام ۲ آمبولانس به همراه تیم درمان شامل ۶ پرستار و یک اکیپ امدادگر به ظرفیت ۸ نفر ، با تجهیزات کامل و ظرفیت تمام داروها به امدادرسانی مردم مناطق زلزله زده شتافتند

مومنی افزود : بیمارستان خلیج فارس بندرعباس نیز اعم از اورژانس و بخش های آن همچنین آماده خدمات دهی و پذیرش احتمالی بیماران در مناطق زلزله زده غرب استان است.

اعزام نیرو و اقلام امدادی به کانون زلزله غرب هرمزگان/ کمپ اسکان اضطراری در بندرعباس برپا می شود

مختار سلحشور ، مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان در تشریح آخرین جزییات زلزله غرب استان اظهار کرد: زلزله ای به بزرگی ۶.۱ در مقایس ریشتر و عمق ۱۰ کیلومتری زمین روستای سایه خوش از توابع شهرستان بندرلنگه را در ساعت ۰۲:۰۲:۰۷ بامداد امروز ۱۱ تیرماه لرزاند.

وی افزود:این زمین لرزه تاکنون ۱۳ پس لرزه به دنبال داشته که به دلیل شدت زلزله ها در مناطق مختلف استان نیز احساس شده است.

مهندس سلحشور افزود:تاکنون ۲۳ منطقه شهری و روستایی کانون زلزله مورد ارزیابی قرار گرفته که شدت آسیب در روستاهای سایه خوش، دژگان، کوشک، حشم حود تایید شده و بررسی ها نیز همچنان ادامه دارد.

وی ادامه داد: تعداد ۱۵ تیم عملیاتی شامل ۶۰ نیروی عملیاتی و یک تیم آنست به مناطق متاثر از زلزله اعزام و اقلام امدادی در حال ارسال به منطقه است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان در پایان از برپایی کمپ اسکان اضطراری در شهر بندرعباس خبر داد و گفت:جهت رفاه حال شهروندان بندرعباسی کمپ اسکان اضطراری در ورزشگاه ۲۰ هزار نفری خلیج فارس در حال برپایی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان کمپ اسکان اضطراری مناطق زلزله زده استان هرمزگان خدمات درمانی اقلام امدادی لرزه با قدرت وزیر بهداشت تماس تلفنی هلال احمر زمین لرزه آماده باش غرب استان خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۹۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است

بهرام عین اللهی٬‌ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: به رکورد ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان رسیده ایم. در بدو شروع به کار دولت سیزدهم  ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که امروز و بعد از دو سال و نیم به ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان افزایش یافته است.

او گفت: این افزایش یک رکورد محسوب می‌شود و  یکی از کار‌های بسیار خوب در زمینه پانسمان بیماران پروانه‌ای بود که امیدواریم با حمایت‌های بیشتر به تجاری شدن برسد و بتواند نیاز‌های کشورمان را تامین کند.

وزیر بهداشت تاکید کرد که حمایت از شرکت‌های دانش بنیان جزء کار‌های مهم این وزاتخانه است.

عین اللهی افزود: بنای ما بر این است که با تقویت دانش‌بنیان‌ها دارو‌های اکثر بیماری‌ها را تامین کنیم و در مورد تالاسمی هم همین موضوع مطرح است. بعضی از بیماران می‌گویند داروی داخلی استفاده نمی‌کنیم و حتما داروی خارجی می‌خواهیم که این موضوع را باید متخصصین تشخیص دهند. 

او گفت: اولویت ما حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع کمبود‌های دارویی است. تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است.

وزیر بهداشت درباره چرایی رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گفت: در این سنین تمامی اعضای بدن کودک رشد تکاملی دارند و هرگونه نقصی می‌تواند تا پایان عمر با فرد بماند به همین دلیل با پیشنهاد وزارت بهداشت در هیئت دولت این موضوع به تصویب رسید و جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که کودکان را در ۷ سال اول زندگی در مراکز دولتی به شکل رایگان درمان کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود