Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، زلزله بامداد امروز در بخش مهران شهرستان بندرلنگه و بخصوص در روستای سایه خوش در رسانه‌های مختلف جهان بازتاب فراوانی داشته است.

حضور همه مسؤولان مربوطه از ساعات ابتدایی زلزله در میان مردم و بدنبال آن حضور وزیر کشور برای بررسی میدانی خسارات و نیز گسیل انبوهی از امکانات بهداشتی و درمانی، امداد و نجات و بالگرد و تجهیزات متنوع آواربرداری نیز موجب نشده که رسانه معاند بی بی سی فارسی دست از شیطنت‌های رسانه‌ای با هدف ناامیدساختن مردم بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تصاویری که بی بی سی از مناطق زلزله زده سایه خوش منتشر کرده، تصاویری برفی با تیترهای جهت دار دیده می‌شود که بی شباهت به اقدامات این دست از رسانه‌ها در ماههای گذشته به منظور ایجاد تشویش روانی در میان مردم و القای ناامیدی در جامعه ایرانی نیست. این در حالی است که اکنون سایه خوش گرمای 44 درجه را در تابستان سوزان غرب هرمزگان تجربه می‌کند.

 

در جریان زلزله آبان‌ماه ۱۴۰۰ فین بندرعباس نیز این رسانه‌ها با همین دست شیطنت‌ها و استفاده از تصاویر آرشیوی قصد التهاب و ناامیدسازی جامعه را داشتند که این روش منسوخ را اکنون نیز در جریان زلزله سایه خوش در بندرلنگه نیز دنبال می‌کنند.

تصاویری که بی بی سی فارسی نشان نمی‌دهد

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زلزله هرمزگان گاف بی بی سی زلزله در هرمزگان بندرعباس سایه خوش بی بی سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۵۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌های خارجی جنبش دانشجویی آمریکا را وارونه سازی می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سینا قربانی تحلیلگر و کارشناس مسائل رسانه در گفتگو با بخش خبری ساعت ۲۰ صدا و سیمای مازندران، گفت: رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی که ظاهرا به نابینایی مطلق هم دچار شدند، تظاهرات چند صدهزار نفری در آمریکا، لندن و دیگر کشور‌های غربی، علیه نسل کشی رژیم صهیونیستی را نمی‌بینند، اما اعتراض یک نفره در فلان گوشه ایران که در یک پارک برای دقایقی انجام شده را ضریب می‌دهند.

این کارشناس مسائل رسانه، افزود: برای توصیف وضعیت استیصال گردانندگان رسانه‌های ضد ایرانی باید این مثال معروف را گفت که می‌گویند: فلانی از سر لا علاجی به گربه میگه خانباجی.

او افزود: در همین چند روز گذشته میزان اخبار منفی و گمراه‌کننده رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی افزایش چند برابری داشته و دلیل این افزایش نیز این است که می‌خواهند اهمیت اعتراضات دانشجویی و رفتار‌های خشن نیرو‌های امنیتی آمریکا را سانسور کنند و اهمیت آن را برای مخاطبین کاهش بدهند.

سینا قربانی، گفت: همین رسانه‌های فارسی زبان خارجی که سال‌ها است مدعی اجرای حقوق بشر و احترام به اعتراضات را تبلیغ می‌کنند و مدام با بمباران اطلاعاتی وضعیت ایران را سیاه و وضعیت غرب را سفید جلوه می‌دهند امروز در شرایطی قرار گرفتند که رفتار‌های خشونت آمیز پلیس با اساتید دانشگاه را به طور کامل سانسور می‌کنند و به طور مصداقی از تاکتیک پنهان سازی واقعیت و انتشار اطلاعات بی اهمیت برای گمراه کردن مخاطبان استفاده می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ادعای اسرائیل درباره ترور نیروی وابسته به سپاه؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • دروغ؛ رکن اساسی رسانه روباه پیر
  • کارگران با روحیه ملی در راه دفاع از ارزش‌های اسلام حرکت می کنند
  • پوست موز زیر پای بی‌بی‌سی
  • چرا گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی جعلی است؟
  • پشت‌پرده گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی
  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل و رسانه‌هایش درباره رامین یکتاپرست
  • بیش از ۱۰ هزار نفر زیر آوارهای غزه مفقود هستند
  • رسانه‌های خارجی جنبش دانشجویی آمریکا را وارونه سازی می‌کنند